Ferienhäuser in Langeland zu vermieten   Cottages in Langeland for rent  
Sommerhus Langeland

Sommerhuse i Langeland
Søg her efter et sommerhus til leje i Langeland, Danmark

Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et hyggeligt sommerhus på Langeland

Langeland Tranekær Slot

Langeland har en specielt og meget smuk natur, der ikke findes andre steder. Der findes specielle landskaber, mange hyggelige landsbyer, som f.eks. Tranekjær med Tranekjær Slot, og den utrolig hyggelige købstad Rudkøbing, Langelands eneste købstad.

Mange har derfor opdaget, at ferie i sommerhus på Langeland er skønt. Langeland byder på en skøn natur, og selvom der hvert år kommer mange turister til Langeland, så er der alligevel ganske fredeligt overalt.

Her er der rig mulighed for skønne gåture, cykelture eller løbeture i den mest fantastiske natur. Hvis formålet med ferien er at slappe af, hygge med familien samt at nyde skøn og storslået natur, men alligevel have mulighed for at køre til spændende seværdigheder på kort tid, ja så er der ingen tvivl, I skal leje et hyggeligt sommerhus på Langeland.

Langeland - Rudkøbing

Langeland kan desuden, udover den fascinerende natur, byde på en af Danmarks ældste byer. Den store by på Langeland er Rudkøbing, en super hyggelig og spændende by. Når I besøger Rudkøbing, vil I få følelsen af at gå rundt i en gammel by som den var for 100 år siden.

Der er også god mulighed for shopping og for at nyde en skøn frokost eller dejlig middag på Rødkøbings hyggelige havn.

Sidst men ikke mindst så er der mange dejlige strand masser af steder på Langeland - både ved Storebælt og på vestsiden mod det smukke fynske øhav.

Der er også rigtig gode fiskeforhold i Storebælt direkte fra stranden. Her kan du fange til middagen og til fryseren.

Langeland - Vilde heste

Besøg også Langelandsfortet, hvorfra man under den kolde krig holdt øje med skibene gennem Storebælt, og sydspidsen af Langeland med vilde heste i den fri natur.

Fra Langeland er der kort afstand til den smukke ø Tåsinge med det flotte Valdemar Slot og til Svenborg, Danmarks smukkest beliggende by.

Når I bor i sommerhus på Langeland, så er det samtidig relativ nemt at komme til Lolland, Lolland kan ligeledes byde på skøn natur, men her kan I også besøge Lalandia, hvis I får lyst til en dag med mange spændende aktiviteter, hvis der er børn i familien så kan det bestemt anbefales at besøge Lalandia på Lolland selvom I har lejet sommerhus på Langeland.

Se liste med sommerhuse i Langeland - Lohals