Ferienhäuser in Søndervig zu vermieten   Cottages in Søndervig for rent  
Sommerhus Søndervig

Sommerhuse i Søndervig
Søg her efter et sommerhus til leje i Søndervig, Danmark

Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et hyggeligt sommerhus ved Søndervig

Sommerhus i Søndervig

Søndervig på vestkysten er et godt bud på et feriemål på den jyske vestkyst. Søndervig har været et populært mål for mange turister, især fra udlandet i mange år, og det er bestemt med god grund. Først og fremmest er naturen ved Søndervig intet mindre end fascinerende. Der er heldigvis mange dejlige sommerhuse ved Søndervig, så der er et flot udvalg af hyggelige sommerhuse for enhver smag.

De fleste kommer nok for strandens skyld og den fås ikke meget bedre. Vandet er super rent og friskt og hele sommeren er stranden sikret med livreddere, så du og din familie kan bade sikkert og uden fare.

Stranden kan også bruges friske gåture, hvor du får blæst håret godt igennem. Det er specielt spændende på dage med blæst eller eventuelt storm - så kan du opleve Vesterhavets store kræfter på nærmeste hold.

Skulptur på stranden i Søndervig

Søndervig er desuden meget mere end blot skøn natur og dejlige badestrande - det kan også være udgangspunkt for mange spændende oplevelser.

Der er mange aktiviteter i byen, f.eks. skulpturfestival, flere markedsdage i løbet af sommeren, guidede historiske ture i byen, osv.

Der er kort afstand til Hvide Sande og den gamle, meget hyggelige købstad, Ringkøbing, hvor der er masser af liv og fine muligheder for at gøre indkøb. Her er ligeledes mange gode restauranter og cafeer, så der er alle muligheder for at nyde en god frokost eller dejlig middag, og det er jo en del af det at være på ferie i sommerhus.

Hvide Sande Sluse udgør indsejlingen til Ringkøbing Fjord og regulerer vandstanden i Fjorden. Slusen er et meget specielt sted - både for almindelige besøgende og for lystfiskere, der konstant hiver fisk i land.

Ringkøbing er en meget hyggelig by med gamle, velbevarede huse og gader. Her findes også en stor Vestas fabrik - du er i vindmølleland!

Når I vælger at leje sommerhus i Søndervig, så er I helt sikre på, at I bestemt ikke kommer til at kede jer, der er ganske enkelt så mange muligheder i og omkring Søndervig, herunder også et badeland med sjov for børn og voksne.

Hvis I vælger skønne Søndervig som jeres feriested til den næste ferie, og det bør I bestemt overveje, så kan I glæde jer over at det er nemt at finde et lækkert sommerhus. Hvis I elsker mindre og hyggelige sommerhuse, så findes de, men der er også store og ganske luksuriøse sommerhuse, hvis I er til luksus og ren forkælelse. Find det rigtige sommerhus i Søndervig allerede i dag.

Se liste med sommerhuse i Søndervig - Houvig