Ferienhäuser in Skagen zu vermieten   Cottages in Skagen for rent  
Sommerhus Skagen

Sommerhuse i Skagen
Søg her efter et sommerhus til leje i Skagen, Danmark
Sommerhus Skagen - private sommerhuse til leje i Skagen

Skagen udgør toppen af Danmark - ferie i sommerhus i Skagen er en enestående oplevelse. Fra sommerhus i Skagen kan du opleve Skagens helt specielle lys mellem de 2 have, Skagerak og Kattegat. Du kan stå med dine ben i begge have på Grenen. Oplev også livet på havnen med de kendte fiskerestauranter eller de flotte muséer i Skagen. Du kan vælge i mellem mange sommerhuse i Skagen eller måske en ferielighed.

Læs mere om Skagen - klik her


Se ferieboligerne i Skagen på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Skagen på et kort

Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et sommerhus i Skagen – på toppen af Danmark

Det er ikke uden grund at Skagen er en af de mest populære feriebyer i hele Danmark. Faktisk er Skagen meget mere end blot en ferieby i sommerhalvåret. Der er også masser af aktivitet i vinterhalvåret, så det er bestemt også spændende og hyggeligt at leje et sommerhus i Skagen uden for sommersæsonen.

Fiskerestauranter  Skagen Havn

Skagen er kendt som en super hyggelig og charmerende by med sine gule huse og røde tage med hvidmalede border. Her finder du et meget lækkert udvalg af gode restauranter, hyggelige cafeer og fristende isboder. Faktisk kan du finde nogle af de bedste danske restauranter i Danmark netop i Skagen, det er især Ruths Hotel samt Skagen Fiskerestaurant på havnen, som er et besøg værd, hvis du elsker det absolut bedste indenfor gourmet.

Udover et spændende udvalg indenfor det gastronomiske, så kan Skagen også byde på en lang række fantastiske butikker, så der er bestemt rig mulighed for shopping i forbindelse med ferie i sommerhus i Skagen.

Grenen i Skagen

Når I holder ferie i sommerhus i Skagen, ja så skal I naturligvis en tur på Grenen, hvor de 2 have, Skagerak og Kattegat mødes i brusende bølger, der går hver sin vej. Oplev den unikke natur, det er intet mindre end fascinerende at være på Grenen.

Tag Sandormen eller nyd den friske spadseretur ud til Grenen. Undervejs kan I se Holger Drachtmanns grav i klitterne.

Der er skønne strande omkring Skagen, så der er alle muligheder for at nyde ferien på toppen af Danmark, når solen skinner fra en skyfri himmel.

Råbjerg Mile syd for Skagen

Ligeså fascinerende er en tur på Råbjerg Mile, Danmarks enestående vandreklit med sand, der flytter sig hele tiden. Gå en lang til på milen og kast jer ud fra de 15 m høje fronter af fygesand. Milen indeholder 3,5 millioner m³ sand, dækker et areal på ca. 1 km² og har en højde omkring 20 m, hvilket bringer milens højeste punkt 40 m over havoverfladen. Se også hvordan milen langsomt æder beplantningen, når den flytter sig ca. 15 m mod øst hvert år.

Den tilsandedeKirke i Skagen

På vejen til Råbjerg Mile kan I også se Den tilsandede Kirke, kirken, der blev fanget af sandflugten og nedlagt i 1795.

Skagens Museum med skagensmalerne hører med til et besøg i Skagen. Skagens Museum har den største samling af de verdens berømte malere Krøyer og Anna og Michal Ancher, hvor de beskriver fiskernes barske liv og kunstnernes livelige indtog af Skagen omkring år 1900.

Der er ligeledes rig mulighed for at komme til andre spændende omkringliggende byer i forbindelse med ferie i sommerhus i Skagen. Gammel Skagen skal I bestemt besøge, det samme gælder Aalbæk som er tæt på Skagen. En tur til andre spændende feriebyer i det nordjyske kan også anbefales, oplev den hyggelige stemning i Løkken, Blokhus og Lønstrup på vestkysten, eller besøg eventuelt Sæby eller Hals på østkysten. Alle populære feriebyer med masser af hygge og spændende aktiviteter hele sommeren.

Det er populært som aldrig før at leje et sommerhus i Skagen, så det kan anbefales at I lejer et sommerhus i Skagen i god tid, således kan I også gå og glæde jer til en skøn og afslappende ferie i et hyggeligt sommerhus i Skagen.

Se liste med sommerhuse i Skagen