Ferienhäuser in Sejerø Bugt zu vermieten   Cottages in Sejerø Bugt for rent  
Sommerhus Sejerø Bugt

Sommerhuse i Sejerø Bugt
Søg her efter et sommerhus til leje i Sejerø Bugt, Danmark
Sommerhus Sejerø Bugt - private sommerhuse til leje i Sejerø Bugt

Sejerøbugt er synonymt med dansk badeferie og sommerhuse. Vi har mange skønne sommerhuse i Sejerøbugt, der dækker alle tænkelige behov. Sejerøbugten giver jer mulighed for en skøn ferie i et dejligt sommerhus med adgang til det blå hav, grønne marker, skove og anden sommer-underholdning. For mange bliver ferie i et sommerhus i Sejerøbugten en tilbagevendende tradition.

Læs mere om Sejerø Bugt - klik her


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et dejligt sommerhus ved Sejerø Bugt

Er familien til natur, vand og udendørs oplevelser i en ferie? Så er en ferie i sommerhus ved Sejerø Bugt et godt valg.

Sejerø Bugt

Sejerø Bugt ligger ud til Kattegat mellem Sjællands Odde og Røsnæs. Hele området er kendt for en spændende natur og for én af Sjællands aller bedste og længste strande. Derfor er Sejerø Bugt også blevet et populært feriemål for mange turister, der ønsker af bo i sommerhus.

Områdets største attraktion er den flotte badestrand og visse steder spektakulære bageland med flotte bakker. Sejerø Bugt kaldes ofte Den danske Riviera med den kønne, familievenlige og børnevenlige sandstrande, hvor sikkerheden er helt i top.

Strand i Sejerø Bugt

Når I holder ferie i et dejligt sommerhus ved Sejerø Bugt, så er der ligeledes fornuftig afstand til mange spændende byer og seværdigheder.

Der er mange muligheder for oplevelser i baglandet. Se den hyggelige havneby Havnsø midt i bugten og LumsåsOdden. Eller tag færgen til den spændende Sejerø og den fredede ø Nekselø midt i bugten. Her kan du opleve oprindelig og stort set uberørt natur mellem øernes få bebyggelser. Du har også en storslået udsigt til Odsherreds istidslandskab.

Dragsholm Slot ved Sejerø Bugt

Du kan besøge det flotte, middelalderlige Dragsholm Slot. Her mødes fortid og nutid i en smuk forening. Nutiden i form af hotel og gastronomi på højeste plan og fortiden kan bl.a. ses i slottets fangekælder for adelige og gejstlige fanger og i det omvandrende spøgelse.

Længere væk kan du besøge Roskilde med den smukke Roskilde Domkirke eller du kan tage til København på en times tid.

Bestil et dejligt sommerhus ved Sejerø Bugt allerede nu.

Se liste med sommerhuse i Veddinge Bakker