Ferienhäuser in Rømø zu vermieten   Cottages in Rømø for rent  
Sommerhus Rømø

Sommerhuse i Rømø
Søg her efter et sommerhus til leje i Rømø, Danmark
Sommerhus Rømø - private sommerhuse til leje i Rømø

Rømø er en af Danmarks ferieperler nr. 1 med sin beliggenhed i Naturpark Vadehavet. På Rømø finder du store sommerhuse, der kan rumme mange mennesker, og med et sommerhus på Rømø har du adgang til stort set alle ferie-faciliteter; tennis, ridning, golf og så selvfølgelig havet med alle dets muligheder for aktiv ferie. Rømø er berømt for den enestående og brede strand med en stort tidevandsforskel - husk det, når du parkerer bilen. Et sommerhus på Rømø fås ikke meget bedre.

Læs mere om Rømø - klik her


Se ferieboligerne i Rømø på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Rømø på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Find et hyggeligt sommerhus på Rømø

Der er utallige kendte og velbesøgte feriemål i Danmark, men nogle er naturligvis mere populære og kendte end andre. Der er næppe nogen tvivl om at Rømø er blandt de absolut mest populære feriemål i Danmark. Det gælder for både danske og udenlandske turister. Tusindvis besøger hver måned skønne Rømø på grund af den skønne natur og stemning, som dejlige Rømø byder på.

Hvis du og familien endnu ikke har holdt ferie eller bare besøgt Rømø, så skal I ganske enkelt givet det en chance, I kommer til at elske det.

Rømø

Når ferien tilbringes på Rømø i et lejet sommerhus, så skal I naturligvis nyde den super fascinerende natur. Rømø tiltrækker hvert år tusindvis af turister, som alene kommer for at nyde den skønne og afslappende natur.

Strandene på Rømø er enestående med meget, meget brede strande, som du næppe finder mere unikke i hele Danmark. Her kan du opleve tidevand, så pas på, at du ikke parkerer bilen på et sted, hvor det oversvømmes af tidevandet.

Øst for Rømø findes vadehavet, der er udnævnt til Nationalpark Vadehavet og samtidig er udpeget som Verdens Arv. Vadehavet er verdens største sammenhængende tidevandsområde i Holland, Tyskland og Danmark, der med sit dynamiske og sammenhændende landskab danner grundlag for en enorm rigdom og mangfoldighed af liv. Læs mere om Rømø her.

Rømø Strand

Der er rig mulighed for at dyrke spændende aktiviteter på stranden i sommerhalvåret, bl.a. kitesurfing med strandvogne og opsætning af drager. Men der er også mulighed for andre aktiviteter på Rømø. Der er for eksempel en meget skøn golfbane hvis familien elsker et godt spil golf. Desuden er der jo relativ kort afstand til for eksempel Tyskland, hvis der skal handles billigt ind en dag.

Rømø er i sig selv enestående, men der er mange spændende byer i området, f.eks. Ribe med Ribe Domkirke, Højer Sluse, der beskytter Sønderjylland mod oversvømmelse under stormvejr, og den hyggelige by Tønder.

Rømø har været populær som feriemål i mange år, og derfor er der mange skønne sommerhuse på hele Rømø, så der er god mulighed for at leje et virkelig lækkert sommerhus på Rømø til ganske fornuftige penge. Der er ingen tvivl om at I vil nyde en skøn ferie i sommerhus på Rømø.

Se liste med sommerhuse i Rømø