Ferienhäuser in Øster Hurup zu vermieten   Cottages in Øster Hurup for rent  
Sommerhus Øster Hurup

Sommerhuse i Øster Hurup
Søg her efter et sommerhus til leje i Øster Hurup, Danmark
Sommerhus Øster Hurup - private sommerhuse til leje i Øster Hurup

Øster Hurup ligger i det smukke Østjylland med det blå Kattegat som nabo. Med et sommerhus i Øster Hurup bor du centralt i forhold til mange attraktioner i Østjylland, f.eks. Randers Regnskov, badeland og den dejlige by Aalborg. Øster Hurup sommerhuse er både aktiv cykel- og gåture eller ren afslapning med fuglekvidder og bølgernes brus i øregangen. Kort sagt et sommerhus i Øster Hurup betyder også en hyggelig og aktiv ferie i Danmark.

Læs mere om Øster Hurup - klik her

Der fandtes ingen sommerhuse i Øster Hurup - vi viser i stedet for sommerhuse i nabobyerne til Øster Hurup.Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Nyd ferien i sommerhus ved Øster Hurup

Når de fleste hører byen Øster Hurup nævnt eller omtalt, så tænker de straks fest og farver. Øster Hurup er en by med natteliv i sommermånederne, men er bestemt meget mere end blot fest og farver.

Øster Hurup Strand

Øster Hurup er kendt for at kunne byde på en fremragende natur, store og dejlige sommerhusområder, skønne campingpladser og venlige lokale som ofte lever af turisme. Og vi skal naturligvis ikke glemme de skønne badestrande omkring Øster Hurup, det hvert år tiltrækker mange tusinde turister:

Men som turist i sommerhus ved Øster Hurup, så skal du naturligvis nyde de flotte badestrande, netop badestranden ved Øster Hurup er uden tvivl en af de bedste og mest børnevenlig i området.

Øster Hurup Havn

Øster Hurup er et tidligere fiskeleje og er en hyggelig by med en afslappet stemning - både i og uden for sommersæsonen, og derfor vælger mange at holde ferie i sommerhus ved Øster Hurup hele året. Det er hyggeligt med masser af god mad, hygge og gang i pejsen.

Øster Hurup har et fint badeland, som du kan besøge med dine børn - de vil elske dig for det.

Øster Hurup er kun en kort køretur fra Hadsund, som er en fornuftig handelsby med masser af aktiviteter på Mariager Fjord., for eksempel vandsport, så hvis familien er til vandsport, så besøg havnen i Hadsund i forbindelse med ferien i sommerhus ved Øster Hurup.

Får familien lyst til en dag med seriøs shopping, ja så er Aalborg kun en halv times kørsel væk, og der er naturligvis også seværdigheder i for eksempel Aalborg som er værd at køre efter, for eksempel Aalborg Zoo, som mange turister fra Øster Hurup hvert år besøger med glæde.

Besøg også det enestående og interessante Randers Regnskov i Randers.

Camping er meget populært på disse kanter, men det er nu alligevel ferie i sommerhuse som er mest populært, og som et stort sommerhusområde, så er det heldigvis nemt og hurtigt at finde et lækkert sommerhus ved Øster Hurup. I finder med garanti hurtigt et passende sommerhus som lever op til jeres forventninger til et godt sommerhus i Øster Hurup.

Se liste med sommerhuse i Helberskov Strand - Hadsund