Ferienhäuser in Nordsjælland zu vermieten   Cottages in Nordsjælland for rent  
Sommerhus Nordsjælland

Sommerhuse i Nordsjælland
Søg her efter et sommerhus til leje i Nordsjælland, Danmark
Sommerhus Nordsjælland - private sommerhuse til leje i Nordsjælland

Nordsjælland er alle tiders område for en dejlig ferie i sommerhus. Nationalpark Nordsjælland ligger uden for døren med dets smukke strande, eventyrlige udsigter, flotte kyster, store skove, bølgende landskaber. Du finder i Nordsjælland en perlerække af byer med sommerhuse i alle størrelser, gourmet restauranter, flotte golfbaner. København og Danmarks bedste turist attraktioner ligger inden 1 times kørsel.

Læs mere om Nordsjælland - klik her
Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Hold en dejlig ferie i sommerhus i Nordsjælland

Har hele familien fortjent en super dejlig ferie med afslapning, store oplevelser og aktiviteter? Så er Nordsjælland med smukke strande, masser af liv og aktiviteter det perfekte sted for en ferie ferie i sommerhus. Der er mange muligheder for at finde et dejligt sommerhus i populære Nordsjælland - se nedenfor.

Gilleleje

Nordsjælland byder på en række fantastiske feriebyer, hvor du finder en hyggelig stemning, masser af spændende aktiviteter, og ikke mindst en super fascinerende og betagende natur. Det er naturligt at flere og flere vælger at leje sommerhus i Nordsjælland.

I skønne Nordsjælland finder vi for eksempel populære og meget velbesøgte feriesteder som Liseleje, Tisvildeleje og Gilleleje og Hornbæk. Feriesteder som vi alle kender, og som hvert år bliver besøgt af tusindvis af turister.

Frederiksborg Slot

Nordsjælland er også populært, fordi der er mange attraktive seværdigheder i relativ kort afstand. Dermed er der masser af muligheder hvis familien vil have en pause fra sommerhus og strand, eller måske skal aktiveres på en regnvejrsdag. Besøg f.eks. Frederiksborg Slot, Hillerød by, Fredensborg Slot og Helsingør med den hyggelige middelalderby, Kronborg og Museet for Søfart.

København er altid en god idé. Her er der mulighed for shopping for enhver smag og måske en tur i Tivoli eller Nyhavn. Dermed er der underholdning for både børn og voksne.

Der er heldigvis rigtig mange skønne sommerhuse til udlejning i dejlige Nordsjælland.

Se liste med sommerhuse i Hornbæk