Ferienhäuser in Marielyst zu vermieten   Cottages in Marielyst for rent  
Sommerhus Marielyst

Sommerhuse i Marielyst
Søg her efter et sommerhus til leje i Marielyst, Danmark
Sommerhus Marielyst - private sommerhuse til leje i Marielyst

Marielyst er nok det mest populære feriested, når vi taler sommerhuse på Lolland og Falster. Den børnevenlige sandstrand og det store udbud af alle niveauer inden for sommerhuse i Marielyst, er en del af årsagen. Læg dertil den skønne natur på Falster, som fx kan opleves fra hesteryg, på cykel eller vandrende. På de to øer findes flere meget smukke gamle købstæder, der er værd at besøge. Ligesom Knuthenborg Safaripark ligger i køreafstand.

Læs mere om Marielyst - klik her


Se ferieboligerne i Marielyst på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Marielyst på et kort
Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et dejligt sommerhus i skønne Marielyst

Danmark nærmest bugner af lækre feriebyer, og det er med god grund at tusindvis af turister hvert år vender tilbage til Danmark for at holde en skøn og velfortjent ferie i et dejligt sommerhus. Et af de mere populære steder at holde ferie i sommerhus, ja det er på skønne Falster, nærmeste bestemt Marielyst, der har været et populært feriemål i mange år.

Stranden i Marielyst ligger ud til Østersøen og har det reneste badevand. Der findes næppe en finere badestrand i Danmark, hvor hele familien kan nyde sommeren eller gå friske ture langs den mange kilometer lange. Du kan nyde et sommerhus i Marielyst hele året.

 Stranden i Marielyst en dejlig sommerdag

Marielyst er et populært feriested af mange årsager. Det er naturligvis primært den skønne natur som hele området omkring Marielyst er beriget med. Mange turister har deres cykler med, når de er på ferie i sommerhus i Marielyst og nyder dermed hele området ved at cykle rundt på de mange småveje.

Her er gode indkøbsmuligheder, restauranter, bowling, golf, gokartbane, Middelaldercenter, travbane, Put & Take sø, som alle ligger inden for 15 - 30 min kørsel i bil.

Under ferien i sommerhus i Marielyst er der mulighed for shopping. Samtidig kan både Marielyst og andre omkringliggende byer, f.eks. den hyggelige købstad Nykøbing byde på at spændende udvalg af restauranter og cafeer, og for mange er det afgørende at kunne nyde en dejlig middag på restaurant, som en del af ferien. Selvom der er mulighed for at kokkerere selv i sommerhuset, så er det både afslappende og skønt at blive forkælet på en restaurant eller en hyggelig cafe.

Knuthenborg Safari

Hvis familien er på udkig efter spændende aktiviteter i forbindelse med ferie i Marielyst, så er et besøg i den populære Knuthenborg Safaripark naturligvis et oplagt valg. Knuthenborg Safaripark er blandt de mest populære parker herhjemme, og det er bestemt med god grund. Her kan hele familien uden tvivl nemt få en hel dag til at gå, der er ligeledes masser af spændende aktiviteter, og hvis der er mindre børn i familien, så skal I ganske enkelt forkæle jer selv med en tur i Knuthenborg Safaripark, det vil hele familien uden tvivl elske.

Det vil også være naturligt at se den op til 128 m høje Møns Klint, der måske er et af de mest spændende og fascinerede steder i Danmark. Se og nyd samspillet mellem de hvide klinter, den grønne skov og det blå hav!

Få den mest fantastiske ferie på skønne Lolland og Falster med en hyggelig og afslappende ferie i et lækket sommerhus i Marielyst. Her er der masser af muligheder for spændende aktiviteter, og I vil uden tvivl se tilbage på denne ferie som værende intet mindre end fantastisk. Lej derfor et skønt og charmerende sommerhus i Marielyst allerede i dag.

Se liste med sommerhuse i Marielyst