Ferienhäuser in Lønstrup zu vermieten   Cottages in Lønstrup for rent  
Sommerhus Lønstrup

Sommerhuse i Lønstrup
Søg her efter et sommerhus til leje i Lønstrup, Danmark
Sommerhus Lønstrup - private sommerhuse til leje i Lønstrup

Lønstrup i Nordjylland er endnu en af perlerne langs den jyske vestkyst. Flere sommerhuse i Lønstrup er med kik eller direkte udsigt til bølgerne blå i Vesterhavet. Lønstrup sommerhuse gør det muligt både at hygge sig indendørs eller søge ud i den vilde og forfriskende natur. Lejer du et sommerhus i Lønstrup skal det gamle fiskerleje, - Lønstrup by, naturligvis også aflægges et besøg. Byen rummer blandt andet mange kunstneriske sjæle. Syd for Lønstrup ligger resterne af Mårup Kirke og den vidunderlige og enestående Rubjerg Knude med det gamle fyr, der snart styrter i havet.

Læs mere om Lønstrup - klik her


Se ferieboligerne i Lønstrup på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Lønstrup på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Hold ferie i et dejligt sommerhus i charmerende Lønstrup

Lønstrup ligger på den populære vestkyst i Nordjylland og var i mange år kendt som en kunstner-by. Her opholdt mange kunstnere sig især i sommerhalvåret og var kreative med at male, tegne og lave spændende kunst.

Lønstrup bærer uden tvivl stadig præg af kunstnere og kunst, men er samtidig blevet en af de mest populære og efterspurgte feriebyer i Danmark. Hvis I ikke allerede har besøgt Lønstrup og holdt ferie i denne charmerende by, så skal I ganske enkelt opleve det: Der er en ubeskrivelig behagelig og afslappet atmosfære i Lønstrup.

Rubjerg Knude syd for Lønstrup

Lidt syd for byen ligger Mårup Kirke, den gamle fiskerby kirke, hvis sidste rester er ved at styrte i havet. Kirken er nu nedrevet af Nationalmusset, men man kan stadig gå rundt mellem de resterende mure. Et spændende, historisk, lille monument.

Lidt længere mod syd ligger hele regionens udsigtspunkt - det 80 m høje Rubjerg Knude, der er dannet af fygesand fra stranden. Gå ud på Rubjerg Knude og oplev naturens kræfter, når det er størst og bedst. På toppen af Rubjerg Knude ligger det gamle fyrtårn som et vartegn for hele området. Skynd jer, før fyret styrter i havet om få år!

Der er faktisk en række lækre hoteller i Lønstrup, men det er uden tvivl de mange hyggelige sommerhuse som er mest populære. Der er heldigvis mange sommerhuse til leje i og omkring Lønstrup, og derfor holder tusindvis af turister hvert år ferie i byen. Der er alt fra meget simple til luksusprægede sommerhuse i Lønstrup, og dermed er der sommerhuse for enhver smag.

Stranden i Lønstrup

Når I lejer sommerhus i Lønstrup, så kan I, udover den skønne og helt fantastiske natur, nyde godt af de mange hyggelige og spændende restauranter og cafeer som Lønstrup kan byde på. En af de bedste restauranter i Danmark findes faktisk i Lønstrup, Villa Vest, som har udsigt over Vesterhavet. Uden tvivl et besøg værd hvis I sætter pris på gourmetmad.

Stranden i Lønstrup er et kapitel for sig. Her kan man bade og fiskere trækker deres små kystbåde op på stranden. I kan også se hvordan havet hvert år æder store dele af klinterne, ganske fascinerende. Der er også rig mulighed for at besøge de mange spændende butikker i Lønstrup, hvoraf mange af dem sælger spændende kunst.

Under ferien i sommerhuset i Lønstrup, så kan I samtidig overveje at besøge nogle af de mange spændende feriebyer som ligger tæt på Lønstrup. Der er ganske kort til populære Blokhus og Løkken, og faktisk kan I besøge Skagen på mindre end en times kørsel.

Får I lyst til en større by og måske lidt shopping, ja så kan I køre til Aalborg på ca. 45 minutter. Her kan I nyde storbryens muligheder og kulturtilbud, f.eks. det meget kendte Nordjyllands Kunstmuseum. En ferie i sommerhus i Lønstrup er uden tvivl en garanti for den mest fantastiske ferie, I kan forestille jer.

Se liste med sommerhuse i Lønstrup