Ferienhäuser in Løkken zu vermieten   Cottages in Løkken for rent  
Sommerhus Løkken

Sommerhuse i Løkken
Søg her efter et sommerhus til leje i Løkken, Danmark
Sommerhus Løkken - private sommerhuse til leje i Løkken

Løkken  og sommerhuse i Løkken - er et udsøgt feriemål for utallige danske som udenlandske turister. Sommerhuse i Løkken giver mulighed for at opleve Vesterhavets unikhed og det særegne ved Vendsyssel-egnen. Løkken by er en gammel fiskerby og en af kystens største. Her summer det af dansk feriestemning med røget fisk, ismejerier, restauranter og lokale kunstnere. Med et sommerhus i Løkken får I adgang til alt det, der kendetegner en ferie ved Vesterhavet. En gåtur på den store mole og stranden med de optrukne fiskekuttere glemmer du aldrig.

Læs mere om Løkken - klik her


Se ferieboligerne i Løkken på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Løkken på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej dit sommerhus i den gamle fiskerby Løkken

Løkken er uden tvivl en af de mest populære feriebyer i Danmark. Hvert år besøger tusindvis af turister hyggelige Løkken, og modsat mange andre feriebyer, så er der faktisk en del aktivitet i Løkken i vinterhalvåret også. Løkken har i mange år været det foretrukne feriemål for mange turister, og mange vender tilbage år efter år.

Løkken Strand med omklædningshuse

At leje et sommerhus i Løkken til jeres kommende ferie, ja det er uden tvivl et godt valg. På stranden kan du se de verdensberømte, hvide badehuse. De ligger på en flot række langs klitkanten.

Løkken er en skøn og hyggelig by med masser af muligheder. Der er for eksempel utallige restauranter i Løkken, så hvis I elsker at spise ude, så er der rig mulighed for dette. Der er naturligvis mange isboder, cafeer og ligefrem et meget populært bolcheri, hvor I for eksempel kan se hvordan bolcher laves, det er spændende for både børn og voksne.

Skulle I få en enkelt dag med regn, så er der masser af spændende aktiviteter i det populære Action House. Tag en omgang på gokartbanen eller konkurrer i paintball, det er blot nogle af de mange spændende aktiviteter hos Action House.

De fleste lejer naturligvis sommerhus i Løkken på grund af stranden og den fantastiske natur som vestkysten kan byde på. Intet slår ganske enkelt skønne Løkken på en dejlig sommerdag med masser af sol og behagelige temperaturer. Sådan er dag er der masser af liv på stranden.

Kuttere på stranden i Løkkken

Den største attraktion er nok de flotte fiskekuttere, der er trukket op på stranden ved siden af molen. De vidner om det barske liv, som fiskerne i Løkken tidligere havde. Føden skulle hentes på havet, og mangen en fiskerkone har stået på stranden i stormvejr og spejdet efter sin mand, der endnu ikke var kommet hjem. Nogen blev derude!

Du skal også gå en tur på molen, hvor du rigtig kan opleve havets undertiden voldsomme kræfter. Du kan fiske eller herfra nyde synet af de mange vindsurfere på havet. Jo større bølger, jo sjovere er det for dem.

Rubjerg Knude nord for Løkken

Områdets store naturskønhed opleves mest intenst på Rubjerg Knude lidt nord for Løkken. Den næsten 90 m høje sandklint og klit dominerer horisonten fra stranden i Løkken, men den største oplevelse får du ved at gå på knuden, ved at gå og hoppe i bjerget af fygesand. Det er snart sidste chance for at opleve resterne af den gamle fyrtårn fra år 1900, da det er på vej til at skride ud i havet inden for få år.

Når I holder ferie i et skønt og hyggeligt sommerhus i Løkken, så er der også gode muligheder for at besøge de omkringliggende feriebyer som for eksempel Lønstrup og Blokhus. Begge byer kan I køre til på blot 10 minutter. Her vil I opleve en skøn og afslappet atmosfære med mange hyggelige butikker og lækre cafeer og restauranter, disse byer er bestemt et besøg værd. Ligeledes er der en times kørsel til Skagen, og blot en halv times kørsel hvis I har lyst til en dag i Aalborg.

Få den ultimative ferie på den danske vestkyst med skøn natur, bestil et lækkert sommerhus i hyggelige Løkken, det vil I aldrig fortryde, og en ting er sikkert, I vil med garanti komme tilbage til Løkken mange gange de kommende år, så skøn er ferie i Løkken nemlig.

Se liste med sommerhuse i Løkken