Ferienhäuser in Liseleje zu vermieten   Cottages in Liseleje for rent  
Sommerhus Liseleje

Sommerhuse i Liseleje
Søg her efter et sommerhus til leje i Liseleje, Danmark
Sommerhus Liseleje - private sommerhuse til leje i Liseleje

Liseleje og byens mange sommerhuse ligger side om side med den storslåede og fredede natur i Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn. Mange sommerhuse i Liseleje har udsigt over havet eller ligger blot en lille slentretur derfra. Med et sommerhus i Liseleje har du rig mulighed for en skøn sommerferie med fiskeri, golf, cykel-og løbeture eller surfing langs en af Danmarks smukkeste kyster.

Læs mere om Liseleje - klik her


Se ferieboligerne i Liseleje på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Liseleje på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Her finder du et skønt sommerhus ved Liseleje

Liseleje har været et populært feriemål i mange år. Det skyldes den dejlige badestrand ud til Kattegat og de smukke skove og landskaber i baglandet.

Liseleje ligger i den nye Nationalpark Kongernes Nordsjælland, der er et meget besøgt turistmål på grund af områdets skove, søer, slotte, smukke kuperede landskaber og fine bymiljøer samt sommerhusområder ved Nordkysten.

Liseleje er primært befolket om sommeren, hvor der til gengæld er meget travlt i byen. Liseleje er en hyggelig og dejlig by med mange butikker og restauranter, og mange vender tilbage til Liseleje år efter år, og gerne til det samme sommerhus.

Der er relativ kort afstand til mange andre spændende byer og seværdigheder, derfor er sommerhuse i Liseleje så populær hos turister fra både ind- og udland. Hundested med de store havneanlæg og færgen til Rørvig ligger vest for Gilleleje, og der er 8 km til Frederiksværk, der er en hyggelig gammel by ved Roskilde Fjord og med en fin atmosfære.

Frederiksborg Slot

De helt store attraktioner i nærheden af Liseleje - udover den dejlige badestrand - er nok Frederiksborg Slot i Hillerød og Fredensborg Slot, der er regentparrets sommerresidens. Disse slotte er nationalklenodier og I vil altid huske jeres besøg på dem.

Det største mål for børnene er nok Tivoli og Experimentarium i København, der ligger kun 1 times kørsel fra Liseleje.

Vi ønsker jer en dejlig ferie i sommerhus ved Liseleje.

Se liste med sommerhuse i Asserbo - Liseleje