Ferienhäuser in Kollund zu vermieten   Cottages in Kollund for rent  
Sommerhus Kollund

Sommerhuse i Kollund
Søg her efter et sommerhus til leje i Kollund, Danmark
Sommerhus Kollund - private sommerhuse til leje i Kollund

Kollund ligger ved Flensborg Fjord ikke langt fra den tyske grænse i Sønderjylland. I Kollund finder I nogle meget idylliske sommerhuse fx bjælkehuse på skønne naturgrunde. Et sommerhus i Kollund giver jer mulighed for at gå på opdagelse i den dansk-tyske kultur og historie med Flensborg som nærmeste by, Als og Dybbøl Mølle inden for rækkevidde. Det spændende Danfoss Univers og det fascinerende vadehav er også tæt på, hvis I vælger et sommerhus i Kollund.

Læs mere om Kollund - klik her


Se ferieboligerne i Kollund på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Kollund på et kortSe også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Hold ferie i skønt sommerhus i Kollund

Hvis I vil holde ferie i sommerhus i et skønt område, så er skønne Kollund et godt bud. Kollund ligger på den danske side af Flensborg Fjord, og det er et populært rejsemål for dem som gerne vil være tæt på skøn natur.

Kollund

Kollund er en mindre by, men alligevel meget charmerende med udsigt over fjorden, hvor du kan se vandet med de mange hvide sejl fra sejlbådene og Tyskland på den anden side af fjorden. Så skal ferien foregå i omgivelser med en skøn natur i nærheden, ja så er der ingen tvivl, I skal leje et skønt sommerhus ved hyggelige Kollund.

Når I holder ferie i et sommerhus ved Kollund, så er der rig mulighed for at opleve en masse. Det siger sig selv at I naturligvis skal nyde den storslåede natur som hele området omkring Flensborg Fjord kan byde på, og mange fisker naturligvis fra fjorden, så hvis I elsker fiskeri, så må I hellere medbringe jeres fiskegrej.

Gråsten Slot

Der er kort afstand til spændende byer som Gråsten med Gråsten Slot, Aabenraa og Kruså. I vil sikkert også køre over grænsen mindst en gang og handle lidt, og måske endda besøge den meget populære og smukke by Flensborg, der besøges af mange danskere hvert år, en super hyggelig og charmerende by. Du kan her gøre meget fordelagtige indkøb af tøj, elektronik og dagligvarer.

Kollund - Flensborg

Dybbøl Banke med de gamle skanser, Dybbøl Mølle og det nye flotte museum, der levende fortæller om krigen i 1864, ligger lige i nærheden, og I kan hurtigt tage et smut til Danfoss Universe i Nordborg - et videnskabeligt aktivitetscenter for børn og voksne.

Få den skønneste ferie I kan forestille jer, lej et hyggeligt sommerhus ved Kollund allerede i dag, og hold en ferie i stille men super smukke og dejlige omgivelser.

Se liste med sommerhuse i Flensborg Fjord - Kollund