Ferienhäuser in Grenå zu vermieten   Cottages in Grenå for rent  
Sommerhus Grenå

Sommerhuse i Grenå
Søg her efter et sommerhus til leje i Grenå, Danmark
Sommerhus Grenå - private sommerhuse til leje i Grenå

Grenå på Djursland bugner af skønne sommerhuse med panoramaudsigt, børnevenlige strande og et rigt dyreliv. Et sommerhus i Grenå giver naturligt anledning til at aflægge Kattegatcenteret et besøg og evt. Djurs Sommerland, hvis man ønsker fuld fart på underholdningskontoen. Ellers kan et sommerhus i Grenå tilbyde masser af natur, døsen og velvære.

Læs mere om Grenå - klik her


Se ferieboligerne i Grenå på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Grenå på et kortSe også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Her finder du et dejligt sommerhus i Grenå

Grenå Strand

Grenå, som ligger bare 60 kilometer fra storbyen Aarhus, er faktisk en af Danmarks ældste byer, og det oplever du naturligvis straks, når du besøger denne charmerende by. Overalt i selve Grenå by er der fine bygninger som er rigtig gamle, men alle er flot bevaret og restaureret gennem årene.

Derfor fremstor Grenå som en utrolig charmerende og velfungerende by, og der er masser af liv og aktivitet i byen.

Selvom mange forbinder vestkysten med de bedste strande i Danmark, så har Grenå faktisk en af landets absolut bedste strand. Faktisk er den tidligere blevet kåret som den næstbedste strand i landet, og stranden, som er hele 5 kilometer, er bestemt et besøg værd, intet mindre end fascinerende natur.

Der er desuden masser af muligheder for spændende aktiviteter når I holder ferie i Grenå, og det er for både børn og voksne. Den mest oplagte aktivitet er et besøg på Kattegatcentret med et kæmpestort akvarium med havfisk og hajer. Se en rokke føde små rokkeunger på videoen!

Der er heller ikke langt til Djurs Sommerland, der er Skandinaviens største sommerland, og til den hyggelige købstad Ebeltoft og til det flotte bakkede Mols, der nu er blevet til nationalpark.

Og så er storbyen Aarhus jo kun en kort køretur væk, hvis I vil på seriøs shopping og have store kulturoplevelser. Ebeltoft og Nationalpark Mols er også et besøg værd.

Der er mange skønne sommerhuse i hele området omkring Grenå, og derfor skal I naturligvis leje et hyggeligt sommerhus når I skal holde ferie i Grenå. Find et dejligt sommerhus i Grenå allerede i dag, det vil I ikke fortryde.

Se liste med sommerhuse i Grenå Strand