Ferienhäuser in Gilleleje zu vermieten   Cottages in Gilleleje for rent  
Sommerhus Gilleleje

Sommerhuse i Gilleleje
Søg her efter et sommerhus til leje i Gilleleje, Danmark

Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej et hyggeligt sommerhus i Gilleleje

Der er skønne feriesteder og så er der de fascinerende og populære feriesteder, Gilleleje i Nordsjælland hører uden tvivl til den sidste kategori.

Gilleleje Havn

Gilleleje er fuld af liv om sommeren, men der er bestemt også masser af liv og især hygge i Gilleleje i vintermånederne. De store atktiver er havnen med afdelinger for fiskere og selvbåde og så de dejlige badestrande.

Byen er en autentisk fiskerby med Sjællands største fiskerihavn, der også har et livligt sommerliv med spændende butikker og meget hyggelige og gode restauranter. Byen holder hvert år en række aktiviteter, så som Bakkefest, Havnefest, Jazz på havnen, Kunst i Filet'en m.fl.

Der findes en flere museer, bl.a. det meget kendte Rudolph Tegners Museum og Statuepark placeret i en storslået natur.

Gilleleje er det nordligste punkt på Sjælland ud til Kattegat med udsigt til Kullen i Sverige. Der er et skønt miljø omkring havnen, og her mødes mange turister med lokale, bla. for at købe friskfangede fisk.

Hvis din familie elsker livet og stemningen omkring vandet, vil I synes godt om ferie i et sommerhus ved Gilleleje. Udsigten fra Gilleleje er fascinerende og måske kan du selv finde et sommerhus med udsigt over havet.

Kronborg Slot

Sommerhuset i Gilleleje kan bruges som udgangspunkt til et besøg i København - storbyen med storbyens tilbud og fristelser. København er altid spændende med bl.a. Tivoli eller Zoo, eller I måske nyde en skøn frokost i Nyhavn.

Der er mange skønne steder at besøge på Nordkysten, bl.a. Helsingør med den fantastisk hyggelige middelaldercentrum, det smukke, historiske Kronborg og det nye Marinemuseum.

Bestil et lækkert og hyggeligt sommerhus i Gilleleje allerede nu.

Se liste med sommerhuse i Gilleleje