Ferienhäuser in Blokhus zu vermieten   Cottages in Blokhus for rent  
Sommerhus Blokhus

Sommerhuse i Blokhus
Søg her efter et sommerhus til leje i Blokhus, Danmark
Sommerhus Blokhus - private sommerhuse til leje i Blokhus

Blokhus sommerhuse giver jer en unik mulighed for at opleve det nordlige Jylland med alle dets fortrinligheder. Sommerhuse i Blokhus ligger i de beskyttende klitter, der giver læ for det brusende og berusende Vesterhav med sandstrand så langt øjet rækker. Blokhus sommerhuse byder på alt lige fra healende vandreture, lange stranddage, golf, ridning eller underholdning for ungerne i Fårup Sommerland.

Læs mere om Blokhus - klik her


Se ferieboligerne i Blokhus på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Blokhus på et kort


Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Lej sommerhuse i Blokhus - Nordjyllands badeby nr. 1

En af mest populære feriebyer i Nordjylland er uden tvivl hyggelige og charmerende Blokhus. Blokhus har måske været lidt glemt i en årrække, men i dag blomster byen af liv i sommerperioden, og hver dag besøger mange turister denne skønne ferieby på Jyllands populære vestkyst. Der er nemlig sket en stor udvikling i Blokhus de senere år.

Stranden i Blokhus

Der er kommet mange nye og lækre restauranter til, flere spændende butikker er åbnet og hele torvet midt i byen gennemgik for nylig en større ombygning og renovering.

Der sker en masse spændende aktiviteter på torvet gennem hele sommersæsonen. Der er med andre ord noget for enhver smag i hyggelige Blokhus, og skulle der være en enkelt dag med regn, ja så var et besøg i det lokale bowlingcenter et godt bud på en sjov og spændende aktivitet.

Biler på stranden i Blokhus

Når I lejer sommerhus i Blokhus, er I sikret nem adgang til Blokhus største attraktion: en af Danmarks bedste og bredeste strande. Vestkysten er populær som ferieby af mange årsager, men der er ingen tvivl om at mange vælger at lege sommerhus i Blokhus på grund af den unikke og skønne strand. Intet kan ganske enkelt hamle op med Blokhus strand på en skøn og varm sommerdag.

Stranden i Blokhus er enestående bred og det er tilladt at køre i bil på stranden. Du kan derfor køre fra dit sommerhus i Blokhus direkte ned på den bedste plads på stranden eller i klitterne.

Fårup Sommerland ved Blokhus

Fårup Sommerland ligger lige uden for døren, så det vil være svært at undgå at besøge Danmarks største og bedste sommerland med alle tænkelige forlystelser for store og små.

Blokhus har også et badeland midt i byen, så hvis det regner eller er dårligt vejr, kan du og jeres børn tage en tur i badelandet i Blokhus.

Ved at leje et skønt sommerhus i Blokhus, er I også tæt på andre spændende feriebyer, som kan anbefales at besøge under jeres ophold i Blokhus.

Skønne og kendte Løkken er blot 10 minutters kørsel fra Blokhus, Skagen kan I nå på lidt over en times kørsel, og skulle I få lyst til at besøge en større by en dag, så kan I besøge Aalborg som er blot en halv times kørsel fra Blokhus. Aalborg er en stor by med den bedste shopping og mange kulturelle tilbud.

Der er med andre ord alle muligheder for den mest fantastiske ferie, hvis I vælger at leje et skønt og hyggeligt sommerhus i Blokhus.

Se liste med sommerhuse i Blokhus - Rødhus