Ferienhäuser in Als zu vermieten   Cottages in Als for rent  
Sommerhus Als

Sommerhuse i Als
Søg her efter et sommerhus til leje i Als, Danmark




Sommerhus Als - private sommerhuse til leje i Als

Als er en historisk milepæl i Danmarkshistorien. Sommerhuse på Als er ren idyl med fjorden og Dybbøls grønne banker tæt på. Et sommerhus på Als giver dig mulighed for at opleve Danmarks krige med Tyskland på meget tæt hold. Udover de historiske begiveheder er et sommerhus på Als også dejlige strande, Danfoss Univers for børn og voksne og meget mere.

Læs mere om Als - klik her


Se ferieboligerne i Als på et kort - klik på kortet!
Klik her for at se alle ferieboliger i Als på et kort












Se også private sommerhuse i nabobyerne


Ovenfor ser du private ferieboliger udlejet direkte af ejerne og uden gebyr til udlejningsbureauer
Nedenfor finder du ferieboliger og sommerhuse fra vor partner Atraveo
Se også sommerhuse fra vor partner Atraveo

Her finder du det lækreste sommerhus på Als

Als - Sønderborg havn

Det kan være en udfordring at vælge feriested, for der er så mange skønne feriesteder i hele landet, men hvorfor ikke leje et sommerhus på den dejlige ø Als? Øen er smuk med fine landskaber, havet er synlig de fleste steder og den ligger tæt på det store trækplaster Flensborg, hvor du kan gøre meget fordelagtige indkøb.

Als har været et populært feriemål i mange år, og mange vender tilbage til Als år efter år. De er ganske enkelt blevet forelsket i området omkring Als og hele grænselandet med de flotte bælgende landskaber.

Als ligger ud til Flensborg Fjord, der er meget smuk og varieret med sit blå vand og de mange sejlbåde med hvide sejl.

Als - Vibæk Mølle

Als har så også den fordel, at man bor tæt på den tyske grænse. Tyskland lokker med et besøg i dejlige Flensborg og med billige indkøb. Besøg byen, gør et godt indkøb og nyd den gamle grænseby, hvor alle i butikkerne taler dansk.

Als har stor historisk betydning, og det er anskueliggjort i Sønderborg med Sønderborg Slot og i særlig grad med Historiecenter Dybbøl Banke, der fortæller alt om slaget ved Dybbøl og viser de gamle skanser og livet under krigen i 1864.

Når I holder jeres ferie i et skønt sommerhus på Als, så er der rig mulighed for at besøge nogle spændende byer og seværdigheder.


Danfoss Universe

Ved Nordborg ligger det meget spændende Danfoss Universe - et stort, flot oplevelsescenter, hvor man får fysikken og matematikken helt ind på kroppen - og du kan køre segway!

Kendte og populære byer som Nordborg og Gråsten med dronningens sommerresidens Gråsten Slot ligger i kort afstand fra ethvert sommerhus på Als.

Har I allerede besluttet at den næste ferie skal holdes på vidunderlige Als, ja så er næste step naturligvis at finde det sommerhus som I gerne vil bo i. I kan så glæde jer over, at der er sommerhuse for enhver smag på Als. Mindre men super hyggelige og enkle sommerhuse såvel som store og yderst luksuriøse sommerhuse findes der, så I finder med andre ord nemt og hurtigt et sommerhus som I vil syntes godt om på Als.

Se liste med sommerhuse i Als - Skovmose