Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Sommerhuse i Vestjylland ved Vesterhavet

Sommerhuse i Vestjylland
Søg her efter et sommerhus til leje i Vestjylland ved Vesterhavet
Vesterhavet: Find private sommerhuse i Vestjylland med Henne Strand, Søndervig, Blåvand, Fanø m.fl.

Vesterhavsferie er noget af det bedste for sjælen - den fine strand, det rene badevand og den klare sol. Du kan her finde et dejligt, privatudlejet sommerhus fra Blåvand Strand og den vidunderlige ferieø Fanø i syd til Thyborøn og Harboøre i nord.

Dagens udvalgte sommerhuse i Vestjylland:

Se flere sommerhuse i Vestjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Vestjylland er som skabt til den bedste ferie i sommerhus

Lej dit private sommerhus ved Vesterhavet gennem Ferieboligweb - find det ovenfor.

Sommerhuse ved Blåvand

Sommerhusene i Blåvand ligger i det store og fine område bag de store klitter syd for Blåvandshuk, Vestjyllands yderste spids mod vest. Her kan du besøge det flotte, gamle fyrtårn som vartegn for Danmarks vestligste punkt.. Fra sommerhusene i Blåvand er der god adgang til Skallingen og den lavvandede Ho Bugt, der markerer det nordligste af Vadehavet.

Længere mod nord ligger Henne Strand og Vejers Strand, der begge er elskede områder for sommerhuse og badning gennem generationer.

Fra disse steder kan du let komme til Esbjerg med gode indkøbsmuligheder og med den store havn for off-shore industrien i Nordsøen.

Lej sommerhuse ved Hvide Sande

Nord for Ringkøbing Fjord findes Danmarks største sommerhus område med feriebyen Søndervig, der har alt nødvendigt til gode oplevelser i en sommerferie.

På den helt specielle Holmsland Klit ligger Hvide Sande med den store fiskerihavn og kanalen ind til Ringkøbing Fjorden.

Få en god oplevelse ved at besøge Hvide Sande og byens specielle miljø og byens forhold til naturen.


Ved Nissum Fjord ligger Thorsminde og Fjand. Mellem Søndervig og Fjand ligger Vedersø Klit, Hovvig og Lodbjerg, hvor der ligger mange familievenlige sommerhuse til udlejning.

Bovbjerg Fyr

Nord for Nissum Bredning ligger den flotte klint Bovbjerg med Bovbjerg Fyr og længere nord på Vejlby Strand. før du kommer til Harboøre Tange.

På hele denne lange strækning ligger feriehusene ikke langt fra det vidunderlige Vesterhav - nogen steder med en smal strand, men de fleste steder med mere børnevenlige strande, hvor man kan nyde sommervejret med solbadning på stranden, eller man kan gå lange, friske ture, hvor man glemmer alt andet end at se og høre bølgernes evige brusen.

Sommerhuse med pool i Vestjylland: Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse med spabad eller swimmingpool - et såkaldt spahus eller poolhus - også luksuspoolhuse - for måske 20 personer til et dejligt sommerhus med sauna for 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et sommerhus med havudsigt.

Sommerhusferie i Vestjylland

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde sommerhuse til privatudlejning langs hele Vestkysten. Her finder du fantastiske - og måske Danmarks bedste badestrande - i en perlerække af byer.


Husk også at besøge Legoland og Givskud Zoo - det vil være et must for børnene.

Det vil være et godt valg at holde din sommerferie i et sommerhus i Vestjylland.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, hyggeligt sommerhus i Vestjylland!

Søg efter sommerhuse i Vestjylland - find dem i søgefunktionen ovenfor.