Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  
Sommerhuse udlejes på Bornholm

Sommerhuse på Bornholm
Søg her efter et sommerhus til leje på Bornholm
Udlejning af private sommerhuse og ferieboliger på Bornholm i Dueodde, Svaneke, Balka, Gudhjem m.fl.

Bornholm er den smukkeste og mest spændende ø i Danmark. Bornholm er anderledes på grund af sin beliggenhed i Østersøen og på grund af sine mange klippe - klippekyster og klippelandskaber med Hammeren og Hammershus på Nordbornholm som det mest markante sted.

Lej dit private sommerhus på Bornholm gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller feriebolig mange steder på Bornholm. Find det rette sommerhus ved hjælp af søgefunktionen ovenfor.

Sommerhuse i Gudhjem

Bornholm har en perlerække af vidunderlige feriebyer: Svaneke, Balka, Gudhjem, Sandvig, Allinge, Tejn, Nexø og Rønne .

Der er mange flere, men de udmærker sig alle med storslåede udsigter, vidunderlige gåture, rent badevand, det blå flag og hyggelige byer.

Overalt på Bornholm ligger sommerhuse og hoteller. Mange steder ligger de private sommerhuse tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder ved en smal sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.


Bornholm - spændende rundkirker

Bornholm er kendt for sine rundkirker, sit flotte kunstmuseum, Hammeren, Ekkodalen, helligdomsklipperne og mange, mange andre ting.

Sommerhusudlejning på Bornholm foregår let og ukompliceret. Du finder dit private sommerhus til leje. Du kontakter udlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Bornholm er et vidunderligt sted - tag på en golfweekend eller hold jeres sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et hyggeligt, privat sommerhus på Bornholm!

 

Dagens udvalgte sommerhuse på Bornholm:


Se flere sommerhuse på Bornholm - find dem i søgefunktionen ovenfor.