Poolhuse udlejes

Luksushuse
Søg her efter luksus sommerhuse til leje overalt i DanmarkLuksussommerhuse med spabad eller swimmingpool

Du kan finde et luksushus i Danmark ved at definere dine søgekriterier og dit foretrukne område for din ferie i søgefelterne ovenfor. Vælg landsdel i feltet region og tryk på søg!

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et dejligt luksushus i Danmark!

Lej dit private luksushus gennem Ferieboligweb. Du kan finde dejlige luksussommerhuse til en pragtfuld og livgivende ferie eller forlænget weekend for hele familien overalt i Danmark.

Et luksussommerhus har typisk god plads, er relativt nyt eller nyrenoveret. Det har en god og hyggelig indretning og har mindst sauna, spabad eller swimmingpool.

Et luksushus er meget velegnet til en lækker ferie for den store familie. Måske er I 2 par med børn, der ønsker et dejligt samvær med hinanden og med børnene. Så kan I både nyde det hyggelige hus og den smukke natur uden for døren.

I kan gå på opdagelsesture langs stranden, hvor I kan finde flotte sten og måske også en ravklump.

Hvis I er heldige kan I overvære havet i stormvejr og på egen krop opleve vindpresset på kroppen og bølgeskum i håret. Eller I kan opleve stilheden langt fra byens larm.

I kan også være flere generationer i et stort luksushus, hvor I kan nyde samværet over flere generationer. På et sommerhusophold med flere generationer kommer I tæt på hinanden på en meget naturlig måde, hvor man løser alle opgaver og laver mad sammen.

Luksushuse i Vestjylland

Vestjylland er et dejligt område for en ferie i et luksushus, eventuelt med mulighed for både at bade i en indendørs og dejlig opvarmet pool og gå lange ture langs Vesterhavet med sol og blæst i hovedet. Derefter kan du gå hjem i sauna og blive rigtig gennemvarmet.

Vestkysten byder nok på det største udvalg af luksushuse i hele Danmark.

Luksushuse i Nordjylland

Nordjylland byder på rigtig mange, dejlige steder med luksushuse, og de ligger ofte tæt på stranden bag klitterne.

Du kan finde flest dejlige luksushuse i de mange fine feriebyer i Thy og langs Jammerbugten.

Hvordan finder du luksushuse?

Du kan finde et luksushus ved at definere dine søgekriterier og dit foretrukne område for din ferie i søgefelterne ovenfor. Vælg landsdel i rulleboxen og tryk på søg!

Hvordan finder du luksushuse i andre lande?

Gå til forsiden af Ferieboligweb.dk og søg derfra.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i et privat, dejligt luksushus i Danmark, Frankrig, Spanien og Italien!

Dagens udvalgte sommerhuse med swimmingpool i Danmark:

Se flere sommerhuse med pool - find dem i søgefunktionen ovenfor.