Italien ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Cottages rentals Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os
  1. Sommerhuse Danmark
  2. ›  
  3. Ferieboliger i Italien
  4. ›  
  5. Ferieboliger i Syditalien

Find private sommerhuse og ferieboliger i Syditalien, Napoli, Amalfikysten, Ischia m.fl.

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt i Syditalien, Napoli, Amalfikysten, på Capri og Ischia, Salernobugten, Calabrien m.fl.

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, landhus eller en feriebolig overalt i Italien.

Syditalien er et meget besøgt turistområde, og det er ikke uden grund. Syditalien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en god sommerferie.

Syditalien er meget forskellig - fra områderne omkring Napoli over Salernobugten til støvlesnuden Calabrien og hælen Lecce i syd. Mange vil opfatte dette områder som det rigtige Italien med udbredt fattigdom og mafiavælde. Men det ændrer ikke på at området indeholder store værdier for turisten med badeferie i et rent og varmt Middelhavet og smukke naturområder inde i land.

Her starter forsommeren tidlig. Man bliver aldrig mæt af Syditalien, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Der er mange badebyer mellem Rom og den spændende og usædvanlige by Napoli. Tæt på Napoli ligger den flotte, men stadig truende vulkan Vesuv og ved Vesuvs fødder ligger de gamle begravede byer Herculanum og Pompeji. De blev begravede i aske fra vulkanen, men er nu udgravet, så man kan gå rundt i en velbevaret by fra romertiden.

Syd for Napoli ligger Amalfi - Amalfikysten med en perlerække af smukke byer, der kliner sig op ad en bjergvæg med lodret ned til Salernobugten og Middelhavet. Øerne Capri og Ischia er meget smukke, populære ferieøer. Området anses for at være et af de smukkeste i Italen.

Langs hele Middelhavskysten fra Amalfi ned til Calabrien - Calabria findes der dejlige feriebyer med hoteller, ferielejligheder og villaer til privat udlejning. Det samme gælder for kysten langs Adriaterhavet helt ned til Lecce.

I Salerno finder du fine feriebyer ved Middelhavet som Santa Maria di Castellabate. Santa Maria di Castellabate er en dejlig og romantisk landsby på den uberørte Cilento kyst inde i Cilento National Park, et sted under UNESCO verdensarv. Vandet i Santa Maria har det blå flag.

Den maleriske fiskerby San Marco di Castellabate ligger ud til Middelhavet.

I Salerno ligger Nationalparken Cilento og Dianodalen repræsenterer uden tvivl de vigtigste biogeografiske steder i Syditalien Kystterræn og havområder pryder dens særprægede geografiske beliggenhed.

På spidsen af Støvlelandet ligger Reggio di Calabria med de mange færger over til Sicilien. Færgeturen er en oplevelse.

Syditalien er et meget smukt område med mange smukke naturområder og seværdigheder. Der findes mange feriehuse og agriturisme, agriturismo ferieboliger til privatudlejning.

Overalt i Italien ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, apartments og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Syditalien er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

Ferieboliger i Italien
Ferieboliger i italienske byer

Ferieboliger - klik:

Søg efter din feriebolig i Italien:
Dejlige private ferieboliger til leje i Italien

Sommerferie i Italien

f.eks. ved Garda Søen, i Toscana eller Umbrien, i Rom eller på Sicilien - se Italien
Dejlige private ferieboliger til leje i Frankrig

Frankrig byder på alt

Lej et feriehus i f.eks. Provence, Sydfrankrig, Bretagne - se Frankrig
Dejlige private ferielejligheder til leje i Spanien

Sol hele året

Find solen i en feriebolig på Costa del Sol, Mallorca, Gran Canaria... - se Spanien
Dejlige private ferielejligheder til leje i Grækenland

Spændende ferie

Smukt ferieland, dejlige øer, venlige mennesker, solskin og strande..- se Grækenland
Oplev en dejlig ferie eller forlænget weekend i dejlige lejligheder på 6 fine feriecentre i Danmarks bedste natur. Slap af  med gåture på stranden, mange aktiviteter med bl.a. swimmingpools, aktivitetshal, minigolf m.m.

6 dejlige feriecentre

Hold ferie eller weekend med strand, badeland, aktiviteter, hygge... - Feriecenter...
Find et dejligt sommerhus eller en smukt beliggende stuga i Sverige

Garanti for resultat

Se hvordan du kan annoncere med garanti for et godt resultat... - se annonce tilbud
| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2023 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |