Italien ferieboliger - Ferieboligweb.dk   
Ferienhäuser Dänemark   Cottages rentals Denmark   Sommarstuga uthyras i Danmark   Private feriehus og hytter til leie i Danmark  

Forside   |   Find sommerhus   |   Last minute   |   Nyhedsbrev   |   Tilføj feriebolig   |   Login for ejere   |   Om os
  1. Sommerhuse Danmark
  2. ›  
  3. Ferieboliger i Italien
  4. ›  
  5. Ferieboliger på Sicilien

Find private sommerhuse og ferieboliger på Sicilien, Italien

Ferieboliger i Sicilien
Ferieboliger i Sicilienske byer

Ferieboliger - klik:

Søg efter din feriebolig i Italien:

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, byhuse, landhuse overalt på Sicilien, Nordsicilien, Sydsicilien og Østsicilien, Palermo og Catania

Lej din private feriebolig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus, landhus eller en feriebolig overalt i Sicilien.

Sicilien er perle for turister, og det er ikke uden grund. Sicilien byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie.

Sicilien byder på store variationer fra feriebyerne i skyggen af Etna på østkysten over Etna-området, nordkysten til Patermo, der indre område og byerne på Siciliens sydkyst.

Kort over Sicilien

Her starter forsommeren tidlig. Man bliver aldrig mæt af NordSicilien, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Hvis man kommer i bil kommer man til Messina - en stor flot by. Hvis man kører mod syd langs kysten, ligger der en række feriebyer med Taormina som den kendteste og mest besøgte. Hvis man fortsætter sydpå, kommer man til Catania - hovedstaden på Sicilien og én af de smukkeste byer. Den er relativ ny, idet den blev begravet under et udbrud fra den storslåede vulkan Etna.

Vulkanen Etna, Sicilien

Etna er et kæmpebjerg og man kan køre langt op på den helt op til sneen i foråret.

Den Sicilienske nordkyst med bl.a. Cefalu er meget smuk og ligger ud til Middelhavet - ofte med et med et flot bjerglandskab i ryggen.

Sicilien byder på smukke landskaber og store vinområder - ofte som nabo til gamle velbevarerede templer fra oldtiden, som ved Palermo og Agrigento i syd.

Palermo er en brølende storby med fine bygninger, men desværre med biler overalt. Travlheden er hektisk.

Lampedusa strand

Mod syd på Sicilien ligger Syracusa med de mange velbevarede minder fra grækerne, fønikerne og carthagenserne.

Sicilien er altid et feriebesøg værd. Øen byder på et væld af historiske seværdigheder. Du kan også her leje en privat ferielejlighed.

Overalt på Sicilien ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, apartments og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Sicilien er et perfekt sted for sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig i Danmark eller udlandet!

| Forside | Sitemap | Sitemap Danmark | © Copyright Ferieboligweb 1996 - 2023 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |