Ferienhäuser Dänemark   Private cottages in Denmark  
Ferieboliger udlejes i Frankrig

Ferieboliger i Frankrig
Find lækker feriebolig eller skøn villa til leje i Frankrig 

Private ferieboliger til leje i Frankrig, Provence, Sydfrankrig, Bretagne, m.fl.

Feriebolig i Frankrig

Ferieboliger i Sydvestfrankrig


Frankrig er det mest besøgte turistland i verden, og det er ikke uden grund. Frankrig byder på alt, hvad en turist kan ønske sig til en ferie, og der er mange dejlige feriehuse i Frankrig eller ferieboliger i Sydfrankrig.

Lej din private feriebolig i Frankrig gennem Ferieboligweb. Du kan finde et dejligt, privatudlejet sommerhus eller en feriebolig overalt i Frankrig.

Privat udlejning af ferieboliger, villaer, ferielejligheder, og byhuse i Frankrig, Provence og Sydfrankrig

Byferie

Triumfbuen i Paris

De største byer i Frankrig er: Paris , byernes by, der stråler over alle andre byer i Europa, Bordeaux i Sydfrankrig, hovedstaden i Frankrigs mest kendte vindistrikt, Cannes i Provence med det flotte filmpalads og den pragtfuld strand langs den eksklusive promenade, Lille i Nordfrankrig, Lyon i Provence, Marseille i Provence, Nantes i Nordfrankrig, Nice på Cote d'Azur, Strasbourg i Alsace, Toulouse i Sydfrankrig, Avignon i Provence, Le Mans i Nordfrankrig, Rouen i Nordfrankrig, Le Havre i Normandiet.

Alle byerne indeholder mange seværdigheder og er absolut et besøg værd.

Provence - Côte d'Azur

Provence med Cote d'Azur og Rivieraen kan besøges hele året med stort udbytte. Vinteren er mild og kort og foråret kommer meget tidligt. Sommeren er skøn og vejret er dejligt lunt langt hen på efteråret, så du kan strække sommeren ved at tage på en efterårsferie til Provence.

Du vil aldrig kede dig i Provence. Byerne er meget smukke og spændende og mange af dem ligger ud til Middelhavet, så du har mulighed for at bade fra stranden. Baglandet indeholder rigtig mange spændende seværdigheder, f.eks. parfumefabrikker i Grasse og Gorges du Verdon, den verdenskendte og meget smukke slugt med en flod i bunden.

Provence har mange private ferieboliger til udlejning, det være sig villaer, rækkehuse, residencer, ferielejligheder til udlejning, ferieapartments. Mange af Ferieboligwebs ferieboliger udlejes af danskere, der er bosat i Frankrig. De kan derfor være til stor hjælp på stedet.

Meget populære feriesteder er Nice, Cannes, Sainte Maxime på Cote d'Azur.

Sydfrankrig

Den romerske arena i Nimes

Sydfrankrig strækker sig fra Rhône-floden til atlanterhavskysten. Sydfrankrigs middelhavskyst strækker sig fra Rhônes delta, Carmaque'en til St. Cyprien ved den spanske grænse.

Langs kysten, dvs i Languedoc ligger Montpellier og en lang række andre byer langs den vidunderlige middelhavskyst med de fineste strand og i hyggelige byer i baglandet, som f.eks. de smukke byer Nimes med en enestående velbevarede romerske arena og Beziers.

Også området om Perpignan ved foden af Pyrenæerne er meget populært for sin skønhed, storslåede udsigter og behagelige klima med mange soldage. Find her et feriehus i Sydfrankrig privat.

Området omkrig Lot floden med bl.a Cahors og Bordeaux byder på vidunderlige ferieområder. Cahors-området er meget populært blandt danskere på grund af sin naturskønhed og det behagelige klima - og måske også fordi Prins Henriks slot Caix ligger smukt ud til Lot i cykelafstand fra Cahors.

Nordfrankrig

Nordfrankrig byder på store variationer fra det bjergrige vinområde Alsace i nordøst til kanalkysten og tilbage til Bourgogne.

Den enestående domkirke i Reims

Hele Nordfrankrig er et meget smukt landbrugsområde med store flotte byer, hvor de største er Paris og Lille. Reims har nok den flotteste gotiske domkirke i Nordeuropa. Kirken er et monument for middelalderens gotiske kirke.

Paris er byernes by og den mest besøgte. Paris indeholder en perlerække af seværdigheder og museer. Man bliver aldrig mæt af Paris, der har rigtig mange hoteller for enhver pengepung, men også mange private ferielejligheder og apartments til privat udleje.

Bretagne og Normandiet er også spændende områder, både i baglandet med store, historiske byer og langs kysterne ved Kanalen og Biscayen Bugten.

Bourgogne byder på smukke landskaber og enorme vinområder, hvor de fineste vine i verden laves. Beaune ligger midt i vinområdet og byder på mange ferieoplevelser.

De franske Alper

Fe franske Alper

De franske Alper indeholder nogen af verdens smukkeste og bedste skiområder med Charmonix og Avoriaz som de mest kendte. Tæt på Geneve finder du smukke Abondance.

Alperne er også vidunderlige af besøge om sommeren. Du kan stå på sommerski visse steder, og overalt kan du nyde de smukke og grønne bjerglandskaber og de mange sommeraktiviteter som paragliding, rafting, traveture, mounting bikking osv.

Overalt i Frankrig ligger hoteller og de private feriehuse, både i baglandet og tæt på stranden - nogen steder med klippekyst og andre steder med sandstrand, hvor man kan nyde sommervejret med solbad på stranden eller gå lange, friske ture langs stranden eller i det smukke bagland.

Du kan leje alt fra de flotteste luksushuse - villaer, byhuse, chalet'er og lejligheder med mange soveværelser med eget bad - med spabad eller swimmingpool - for måske 20 personer til et dejligt sommerhusfor 4 tæt på badestrand og havet, måske endda et privat sommerhus med havudsigt eller direkte ned til havet.

Sommerhusudlejningen foregår let og ukompliceret. Du finder dit private feriehus til leje og udlejning blandt ca. 1.000 privatudlejede ferieboliger. Du kontakter sommerhusudlejeren og aftaler periode og pris. Formentlig vil han gerne have et depositum som tegn på accept af jeres aftale.

Du kan finde ferieboliger og ferielejligheder langs hele kysten. Udover den pragtfulde badestand er der hoteller og masser af dejlige sommerhuse - også luksus sommerhuse og feriehuse - til udlejning.

Frankrig er et perfekt sted for en golfweekend eller sommerferie for hele familien.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie i en privat, hyggelig feriebolig Frankrig til privat udlejning!

Søg ferieboliger i Frankrig - find dem i søgefunktionen ovenfor.

Provence

Sydfrankrig

Alperne

Nordfrankrig